James4You is jouw on-line assistent

Wat doet James4You?


Opzegbrieven

James4You helpt jou aan een kant-en-klare opzegbrief voor jouw aflopende abonnement, contract of verplichting. Zo ben je nooit meer te laat met opzeggen.

Email Reminders

Ontvang e-mail reminders voor aflopende abonnementen, contracten en verplichtingen, maar ook voor naderende verjaardagen en afspraken.

Verjaardagen

Voer al je verjaardagen in bij James4You en je vergeet nooit meer een verjaardag.
Heb je geen zin om alles zelf in te vullen? Nodig ze dan uit via email en laat ze het zelf doen.

Besparen

Ben je benieuwd of je teveel betaalt? James4You gaat op zoek naar alternatieven. Het is alleen nog maar een kwestie van vergelijken.

Uitleg

James4You is eenvoudig


In drie stappen je eigen online geheugensteun
  • Stap 1: aanmelden
  • Stap 2: activeren
  • Stap 3: invullen

Aanmelden

Meld je aan met een geldig e-mailadres en een gebruikersnaam. Om je goed van dienst te kunnen zijn vragen we ook je naam, adres en telefoonnummer. Per e-mail ontvang je een wachtwoord om je eigen account te activeren.
Privacy: Jouw gegevens zullen NOOIT zonder jouw toestemming doorgegeven worden aan andere partijen.

Activeren

Een James4You account is strikt persoonlijk! We bewaken de toevertrouwde informatie en de zorgvuldigheid begint bij het aanmelden. Per e-mail ontvangt je een wachtwoord. Met dit wachtwoord stel je een eigen, alleen bij jou bekend, wachtwoord in. Na activatie heb je een 100% exclusief James4You account.

Invullen

In je eigen account kan je de gegevens zetten van alles wat je niet wilt vergeten. James4You heeft veel voorwerk gedaan en met de invoerhulp bouw je zo een handig overzicht. De zoekfunctie maakt het invullen nog eenvoudiger.

Veiligheid en betrouwbaarheid

Veiligheid en betrouwbaarheid liggen in elkaars verlengde. Met veiligheid bedoelen we de bescherming van jouw gegevens.

Vanaf het eerste moment van aanmelden en ieder keer daarna wanneer je gegevens aan James4You toevertrouwt, werkt James4You met beveiligde verbindingen. Deze beveiligde verbinding herken je aan de S achter http in het internet adres https://www.james4you.nl De S en een hangslotje, rechtsonder in je venster geven aan dat de informatie die je invoert eerst onleesbaar versleuteld (encrypted) wordt voordat het over het internet naar de James4You server wordt gestuurd. Niemand kan de informatie onderweg lezen. Dit geldt voor iedere keer dat je inlogt.

De beveiligde verbinding wordt versleuteld met een officieel SSL certificaat van Network Solutions.

Privacy en integriteit

Er zijn niet voor niets wetten die de privacy beschermen. James4You onderschrijft alle wettelijke bepalingen en voorschriften zoals die staan in de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP). Het James4You databestand is aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens te Den Haag onder nummer 1007373. James4You zal jouw gegevensbestanden niet aan derden ter beschikking stellen als jij daar geen toestemming voor verleent. Alleen wanneer het noodzakelijk is om een opdracht voor je uit te voeren zoals bijvoorbeeld wanneer je gebruik wilt maken van een offerte zal James4You, nadat je daar expliciet toestemming voor hebt gegeven of als James4You daartoe wordt gedwongen door een bevoegde autoriteit.

James4You is altijd beschikbaar

Als gebruiker van James4You wil je er van op aan kunnen dat je ieder moment van de dag bij je persoonlijke profiel kan komen. Je wilt zeker weten dat de herinneringen die je ingesteld hebt ook per e-mail of sms op de juiste dag binnen komen. Je wilt dat de gegevens de je hebt ingevoerd puur en alleen van jou zijn en op geen enkele manier kwijt kunnen raken of onder ogen van anderen kunnen komen. En dat willen wij ook.

Vandaar dat we je uitleg willen geven over hoe wij omgaan met veiligheid en betrouwbaarheid. Deze twee woorden kan je niet los van elkaar zien. Als internet dienstverlener zijn wij afhankelijk van techniek. Het spreekt voor zich dat we op techniek dan ook niet bezuinigen. James4You draait op de laatste technologie. James4You draait niet op één server, maar meerdere zodat als er iets fout gaat bij één server de andere server het gewoon overneemt zonder dat je het merkt.

Deel het met je vrienden