Samenwerken met James4You

James4You vertegenwoordigt heel veel consumenten

Consumenten weten vandaag heel goed wat ze willen. Niet dat ze alles tot in de puntjes zelf uitzoeken. Daarvoor hebben ze het veel te druk. De moderne consument laat voor zich werken. Wat tot voor kort een voorrecht was van de rijken, de ‘happy few’ , is nu bereikbaar voor iedereen met toegang tot het internet. Een eigen Personal Assistant online.

James4You schermt de gebruikers af

James4You werkt voor méér dan 180.000 mensen die zich online laten afschermen door James4You. Ze vertrouwen op James4You als geheugensteun, brievenschrijver, informatie-vinder en –vergelijker. De groep gebruikers groeit snel. Dagelijks melden zich honderden nieuwe gebruikers aan die James4You aan het werk zetten, wetende dat, pas dan wanneer ze dat zelf aanvinken, James4You voor ze aan de slag gaat. Zonder dat de spam toeneemt, omdat James4You de aanvrager afschermt.

Hoe doe je zaken met een afgeschermde consument?
Hoe vraag je bij vier bedrijven offertes aan zonder van vier bedrijven spam te ontvangen?

Als personal assistant vormt James4You voor veel mensen het begin- en eindpunt bij het nemen van aankoop- of switch-beslissingen. Gebruikers geven zelf aan dat ze in de markt zijn en aanbiedingen willen ontvangen. James4You legt vervolgens de koppeling met bedrijven waarbij de privacy van de gebruikers wordt afgeschermd.

Voor het bedrijfsleven is James4You een uitgelezen platform om aansluiting te zoeken. Het Personal Assistant platform is de ultieme ontmoetingsplaats tussen consumenten die kunnen en willen kopen en bedrijven die het liefst alleen onder de aandacht komen van werkelijk geinteresseerde consumenten. 

Meer weten over hoe uw bedrijf kan aansluiten bij James4You gebruikers die daar expliciet om gevraagd hebben?
Neem dan hier contact op met James4You.

Partners van James4You

SOS Kinderdorpen
BelCompany
E-Factor.com
MobieleTelefoons.nl
Telecomadvies.nl
TForTelecom

Deel het met je vrienden